Türkiye'de yaşan yabancılar, vizesini kullandıktan sonra 6 aya kadar para cezalarını ödeyerek çıkarlar ise kendilerine 1 ay süreli giriş yasağı (deport) uygulanır. Kendilerine Ç - 167 Tahdit Kodu uygulanır.
İstanbul merkezli "sahte belgelerle ikamet izni" operasyonunda 51 şüpheli yakalandı51 KİŞİ YAKALANDI Çalışmanın tamamlanmasının ardından şüphelilerin kimlik ve adreslerini tespit eden ekipler, İstanbul merkezli 6 ilde düzenledikleri eş zamanlı operasyonda 51 şüpheliyi yakaladı. Şüpheliler, işlemleri için emniyete götürüldü. Soruşturma
500 BİN BELGESİZ GÖÇMENE OTURMA İZNİ VERİLECEKİspanya hükümeti, ülkede kayıt dışı yaşayan yüz binlerce göçmeni kapsayan yeni bir düzenleme duyurdu. Yaklaşık 500 bin belgesiz göçmene oturma izni verilmesini öngören kararın haftalar içinde uygulanması bekleniyor.